За нас

За нас

„Sunset“ Апартмани Велестово Охрид

„Sunset“ апартмани Велестово - Охрид се наоѓа на 7 км од пристаништето во Охрид и 7 км од ранохристијанската базилика во Охрид. „Sunset“ апартмани располага со сместување со бесплатен Wi-Fi, простор за седење, телевизор со рамен екран и кујна. Тераса со планински погледи во секој апартман.

На располагање ви е и скарата

Гостите можат да се релаксираат во градината на апартманите.

Музеј куќата на Робевци е на 6 километри од апартманите.

Локацијата на апартманите е особено погодна за парови.

Апартманите се оценети со најдобра вредност во Охрид на booking.com!