1

Апартмани

Студио Апартман со Градина
Студио Апартман со Градина
Од 20 € за една ноќ за 1 лице

Нуди поглед на езеро, ова студио има дневна соба со рамен екран сателитска ТВ, комплетно опремена кујна и бања. Градина со скара објекти е на располагање.

 • Простор за седење
 • Кујна
 • Ладилник
 • Бесплатен Wi-Fi
 • Паркинг
 • Бања
Прочитај повеќе
Two-Bedroom Apartment with Lake View
Апарман со две спални со поглед на езеро
Од 40 € за ноќ за 2 лица

Овој апартмна има 2 спални, пространа голема дневна соба со телевизор со рамен екран, комплетно опремена кујна и бања. Отворање на балкон со поглед на езеро. Бесплатен паркинг и бесплатен WiFi.

 • Простор за седење
 • Кујна
 • Ладилник
 • Бесплатен Wi-Fi
 • Паркинг
 • Бања
Прочитај повеќе
Apartment with Lake View
Апарман со поглед на езеро
Од 44 € за ноќ за 2 лица

Отворање на балкон со поглед на езеро, овој стан има 2 спални, пространа голема дневна соба со рамен екран, комплетно опремена кујна и купатило. Бесплатен паркинг и бесплатен WiFi.

 • Простор за седење
 • Кујна
 • Ладилник
 • Бесплатен Wi-Fi
 • Паркинг
 • Бања
Прочитај повеќе
Apartment with Lake View
Апарман со поглед на езеро
Од 30 € за една ноќ за 1 лице

Овој стан има 2 спални, пространа голема дневна соба со телевизор со рамен екран, комплетно опремена кујна и бања. Отворање на балкон со поглед на езеро. Бесплатен паркинг и бесплатен WiFi.

 • Простор за седење
 • Кујна
 • Ладилник
 • Бесплатен Wi-Fi
 • Паркинг
 • Бања
Прочитај повеќе

„Sunset“ Апартмани Охрид

Бесплатен Wi-Fi

Бесплатен паркинг

Прифатени картички

Ние го зборуваме вашиот јазик!

„Sunset“ Апартмани Охрид


Види апартмани